Bewertungen für VIP Parken Düsseldorf

bei Flughafen Düsseldorf -
8.0 Sehr gut, beurteilt von 25 kunden
VIP Parken Düsseldorf Bild 1
Durchschnittliche Bewertung 8.0 Alle Bewertungen ansehen

Bewertung pro Kategorie

Entfernung zum Flughafen 9.0
Preis-Leistungs-Verhältnis 7.8
7.3 Kundenfreundlichkeit
« Zurück zu VIP Parken Düsseldorf

Mein Parkplatz

- (Datum ändern)

Jaouad S nl 5.8 Geparkt von 01/08/2023 bis 28/08/2023

Let op!! Auto wordt op een ander parkeerplek geplaatst dan locatie van ontvangst. Erg onduidelijk en bij vragen zijn de medewerkers zeer kortaf en niet behulpzaam. Medewerkers zijn niet echt vriendelijk en chagrijnig, geen hulp gehad met inladen van koffers. Afstand luchthaven is zeer kort, dat is wel een pluspunt.

Mohammed G nl 10 Geparkt von 29/07/2023 bis 27/08/2023

Netjes geholpen en aardig personnel. Met Shuttlebus weggebracht en bij terugkomst na het bellen binnen 3 minuten opgehaald. Ook geen probleem met auto. M.Ghannou

Ingrid Z nl 8.3 Geparkt von 10/08/2023 bis 24/08/2023

Eerst wat moeilijk te vinden met onze routeplanner naar 3 x voorbij te zijn gereden (naam VIP parken niet duidelijk) toch gevonden. Netjes weggebracht en sleutel achter moeten laten. Bij aankomst op airport gebeld en kwamen ons netjes en snel weer ophalen. Bij het instappen aan de passagierskant merkte ik dat de stoel anders stond .. onderweg wilde ik mijn drinken in het middenconsol zetten en daar was het schuifje van de bekersteun verschoven dat was heel vreemd en bemerkte gelijk dat het losse geld 1 en 2 euro’s en 50 eurocenten waren verdwenen (denk ongeveer totaal € 10 ). Ik had gelijk mijn vraag tekens bij de betrouwbaarheid .. in onze auto zat verder geen spullen van waarde gelukkig. Als dit bij elke auto wordt gedaan loopt dit leuk op als extra inkomen !!!

Maysra S nl 5.8 Geparkt von 03/08/2023 bis 22/08/2023

Helaas ben ik helemaal niet tevreden.. Toen ik bij de parkeerplek geweest ben, kon ik mijn auto niet parkeren omdat er geen plekje voor mijn auto was. Ik heb mijn vliegtuig bijna vermist. Ik moest veel zoeken naar een andere plek en moet 300 euro voor betalen. Ik heb jullie paar keren gemaild maar er nog geen actie genoemen. Ik wil mijn geld terug en vergoeding krijgen. Ik hoor het graag.

Erdal A nl 9.2 Geparkt von 21/07/2023 bis 17/08/2023

Zeer tevreden over breng en haalservice van dit bedrijf. Wij zijn binnen 5 minuten na aankomst naar de Airport gebracht. Bij terugkomst was de shuttle binnen 10 min bij deur nr 2. Zeker voor herhaling vatbaar.

Manuel S nl 10 Geparkt von 23/07/2023 bis 17/08/2023

Correcte en vriendelijke service.

İrfan C nl 9.2 Geparkt von 16/07/2023 bis 16/08/2023

Super service

Nurgul S nl 10 Geparkt von 26/07/2023 bis 16/08/2023

Goede service, vriendelijke personeel 3 maanden vantevoren geboekt voor een redelijke prijs. Heenreis hebben we auto op parkeerplaats & sleutel ingeleverd.vervolgens met busje naar vliegveld gebracht, terugreis verliep ook vlot na bellen stonden ze al op ons te wachten. Bedankt voor goede service !!

Harmin d nl 10 Geparkt von 22/07/2023 bis 12/08/2023

Goede service, aardige mensen

Peter K nl 6.7 Geparkt von 19/07/2023 bis 11/08/2023

Als je het niet erg vindt om 30 min te wachten (nadat je meerdere keren gebeld heb en 5-10 min was beloofd) moet je zeker deze boeken! Top gevoel na een lange reis van 18 uur! #not Zag ook dat meerdere klanten problemen hadden en zelf maar een taxi pakten ondat ze het zat waren. Duss…

Zahlungsarten

Sofort Visa PayPal MasterCard Giropay

Gütezeichen

Logo Webshop Trustmark Trust Ecommerce Europe Logo Logo TrustedShops